На 28 юни .2018 г. в Националната финансово - стопанска гимназия се състоя награждаването на победителите в конкурса за плакат и есе на тема: „Европредседателството и Аз“ по проект „Младежите и Европредседателството“, който се изпълнява с финансовата подкрепа на  Столична община, Програма „Европа“ 2018 от Сдружение „Талантс“.
 
На събитието присъстваха директорът на Националната финансово-стопанска гимназия -  Мая Гешева, преподаватели на участниците и представители на Програма „Европа“.
 
Конкурсът е част от серия инициативи, насочени към младежи, с цел повишаване на осведомеността и заемането на информирана гражданска позиция  относно дейностите в  София като град - домакин на председателството на България на Съвета на Европейския съюз.
 
По време на мероприятието участниците имаха възможност да представят своите творчески продукти и вижданията си относно Европейския съюз, както и ролята на младите хора в него.
 
Призовите места бяха спечелени от учениците от Националната финансово - стопанска гимназия Димитър Узунов – за плакат и Гергана Цветкова – за плакат и есе, които заслужено получиха своите награди.
 
Go to top