Програма "Европа" набира оферти за извършване на последваща оценка (EX-POST) на Програма „Европа“ на Столична община и осъществяване на одит по проектите, реализирани по Програма „Европа“ 2019.

Целта е изготвянето на последваща (ex-post) оценка на Програма Европа 2019, а именно администрирането на Програмата Европа 2019 г. и финансираните и изпълнени 35 проекта от бюджета на Столична община.

Последващата (ex-post) оценка на Програма „Европа“ 2019 има за цел да изследва степента на използване на ресурсите, резултатността и ефективността от изпълнените проекти, социално-икономическото въздействие и неговото въздействие върху местната власт и гражданското общество в София. Последващата оценка се основава на текущите дейности за наблюдение и оценка, проведени по време на периода на изпълнение на Програмата.

Офертите следва да се представят до 17 февруари 2020 г., 12:00 ч., сканирани с подпис и печат по имейл на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. .

Пълната информация може да откриете в Техническото задание - ТУК.

Go to top