Национално сдружение “Младежки глас” проведе на 10 юни т.г. първия модул на обучение по проект „Изготвяне на бизнес план и бизнес стратегия за стартиране на нов бизнес проект“, финансиран по Програма Европа 2016 на Столична община, в партньорство с Район „Триадица“ на Столична община, Столична общинска агенция за приватизация и инвестиции, и със съдействието на Национално представителство на студентските съвети в България и на Център за учебно-тренировъчните фирми към МОН.
 
Целта на проекта е да запознае млади хора между 16 и 29 години с  първите стъпки в бизнеса и предприемачеството. В края на обучението те ще могат сами да изготвят и да прилагат научените стратегии за развитие на собствен бизнес.
 
Цветомира Георгиева, координатор по Програма Европа на Столична община, поздрави участниците в обучението, разясни изискванията на Програмата и пожела успешно изпълнение на проекта.
 
Лектори в първия модул на обучение бяха Дария Маврудиева, директор на Център за учебно-тренировъчните фирми към МОН и Ирина Добриянова, гл. експерт в Център за учебно-тренировъчните фирми, МОН. Гост-лектор беше Стамен Тасев, бивш директор на Българския форум на бизнес-лидерите. 
 
Go to top